2:a med möjlighet att bli en 3:a med uteplats.

Generös 2:a som kan bli en liten 3:a med fritt läge i sydöst. Idag med stort kök som räcker till ett litet sovrum också. Ljus lägenhet med fönster i två väderstreck, samt bra förutsättningar för att få till en uteplats i sydöst. Genomgående trägolv och helkaklat badrum med golvvärme. Efter ombyggnad till 3:a är det ett perfekt boende för den lilla familjen. Även en praktisk lägenhet för den som är rörelsehindrad, inga trappsteg. Fem-tio minuters promenad till Gärdets och Djurgårdens stora grönområden, Karlaplan och Östermalmstorg. Till Stadions T-bana är det 2-3 minuters promenad från lägenheten. Flertalet bussar går från Valhallavägen ner mot City, Vasastan och Kungsholmen. Även nära till alla bussar och Roslagsbanan vid Tekniska högskolan. Fem minuter för att komma ut på E4:an via norra länken.

EN LÄGENHET MED MÅNGA MÖJLIGHETER

HALL

Du kommer in i en generös möblerbar entréhall med två garderober, här är det ekparkett och ljus tapet samt bra med plats för ytterkläder och eller flera garderober. Från hallen är det ingång till alla rum i lägenheten.

KÖK

Till vänster, ett stort kök med plats för 8 personer vid köksbordet. Stora fönster i sydöst. Vita skåp, ekparkett och ljusa väggar Siemens Kyl/frys, spishäll samt ugn från byggåret (2007). Från köket kommer du även till vardagsrummet. Se även förslag på ändrad planlösning med arbetskök och ett sovrum på ca 8 kvm.

VARDAGSRUM

Parkettgolv, ljus tapet samt idag fransk balkong i söder. Ritning och planer finns på att bygga uteplats utanför vardagsrummet. Enligt uppgift ska föreningen vara positivt inställd till anläggande av uteplats, dessutom finns uteplatsen utritad på husets bygglovsritningar hos Stockholms kommun. Vid större ombyggnad av bostadsrättslägenhet krävs föreningens godkännande och i vissa fall bygglov.

SOVRUM

Stort sovrum med plats för garderobsvägg , dubbelsäng, parkettgolv samt liten arbetsplats, ljusa väggar samt tre garderober. Fönster mot föreningens gård.

BADRUM

Helkaklat med vita väggar och ljusgrått klinkergolv med el-golvvärme, handdukstork, duschkabin (alt. plats för badkar), wc och handfat. Förberett för tvättpelare med el, vatten och avlopp framdraget.

LÄGENHETSFÖRRÅD

Lägenheten har ett förråd i husets källare.

EVENTUELL UTEPLATS

Möjlig uteplats i sydöst.

Bostadsrättsförening

Artillerigården

Om bostadsrättsföreningen

Föreningen har totalt 53 lägenheter var av 53 är bostadsrätter, samt en lokal idag frisersalong. Föreningen är med i en gemensamhetsanläggning/garage Artillerigården Parkering AB, för köläge kontakta Svea Artilleri Garage Samfällighetsförening eller föreningens förvaltare Fastum 018-56 32 40

Övriga utrymmen

Föreningen har två tvättstugor.

Lägenhetsnummer

411

Andelstal

1,4944 %

Fastighetsbeteckning

Artillerigården

Byggnadsår

2007

Hiss

Ja

Sovrum

1 (max 2)

Våning

Entréplan (av 5)

TV & Internet

Fiberkabel till lägenheten för data, Tv, och telefon IP-telefoni.

Boarea

68 m2

Parkeringsmöjligheter

25 garageplatser föreningen tillämpar kösystem. Boendeparkering i området.

Hushållsel

3 600 kr

Försäkringskostnad

1 200 kr

Månadsavgift

3 723 kr

Följande ingår i avgiften

I månadsavgiften ingår värme, vatten samt basutbud för kabel-TV.

Överlåtelseavgift

1 108 kr  (Betalas av Köpare)

Pantsättningsavgift

443 kr

Pantsättning

är pantsatt

Energideklaration

Energiklass: C, Energiprestanda: 110 kWh/m²

Kommentar till energiförbrukningen

Energideklaration utförd 2009-09-10

Uppvärmning

Fjärrvärme och värmeåtervinning på frånluft.

INFORMATION:

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Informationen har lämnats av föreningens kontaktperson. Köpare/spekulanter har uppmanats att kontrollera dess uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar, eventuella avgiftshöjningar/sänkningar och där tillhörande ekonomi. Den ansvarige fastighetsmäklaren kontrollerar endast uppgifterna om det finns skäl till detta.

UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden / fastigheten köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka den ordentligt.

OMBYGGNATION:

Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en lägenhet är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för fastighetens konstruktion.

ACCEPTERAT PRIS / HÖGSTBJUDANDE

Ett accepterar pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som ett slutpris. Högstbjudande innebär att säljaren önskar ett budgivningsförfarande innan denne kan ta ställning till om man skall acceptera slutpriset. Säljaren har dock alltid fria prövningsrätt.

BUDGIVNING:

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren presenterar ditt namn och telefonnummer i budhistoriken. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren önskar sälja sin bostad.

BOENDEKOSTNADSKALKYL

Behöver du hjälp att räkna ut din boendekostnader för det aktuellt objekt så hjälper ansvarig fastighetsmäklare gärna till.

BOLÅN

Vilken bostad du än vill köpa, kan vi hjälpa dig med ett riktigt förmånligt bostadslån. Vi samarbetar med flertalet kreditinstitut och kan erbjuda dig marknadens lägsta räntor.

Ansvarig mäklare

Christoffer Westman

070-622 44 09


Ladda ned VCard

Christoffer Westman

070-622 44 09

Låt oss värdera er bostad

Fakta

Pris 3 950 000 kr
Avgift 3 723 kr
Rum 2
Yta 68 m2
Adress Starrängsringen 31
115 50 Stockholm

Visning

Inga planerade visningar.

Alla bilder

Karta

Kommunikationer

Tunnelbanan (station stadion) och flertalet bussar på Valhallavägen är bara 100-200 meter Brf Artillerigården. Vid Tekniska högskolan (5-minuters promenad) är det ytterligare många bussar ut till Danderyd och Täby m.fl. förorter och upp i Roslagen samt Roslagsbanans tåg. Via Lidingövägen och Norra länken är du ute på E4:an på femminuter.

Området

Området

Lugnt område utan genomfartstrafik med mycket gröna ytor vid husen. Promenadavstånd till både Karlaplan och Östermalmstorg. Djurgårdens stora grönområden är också så nära, du promenerar dit på 5-10 minuter.

Planritningar (klicka för större bilder)

Alla bilder

Vardagsrum

Vardagsrum

Kök

Kök

Illustation möjlig uteplats

Sovrum

Sovrum

Generös entréhall

Badrum

Badrum

Utanför lägenheten, eventuell plats för uteplats

Fontänen i parken i Starrängsringen

Planlösning

Planlösning idag.

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!