Tillfälle i Åkersberga 6 rok

Här finns chansen till ett naturnära och bekvämt boende med högt läge och utsikt över fälten vid Fredsborg strax utanför Åkersberga. Beläget på sydvästsluttande kulle bland ek, björk och tall samt utsikt över åker och äng. Läget på en stor ljus kulle med det ursprungliga Fredsborgshuset i blickfånget är denna plats unik och alltid privat. Generöst med tomtmark runt husen gör också att du får en känsla av att bo på landet men ändå nära Åkersberga Centrum. Här kommer att uppföras tre arkitektritade design parhus samt tre Attefallshus för att passa alla generationer. Husen kommer att byggas i samma stil som ursprungshuset med röda träfasader och tegeltak med andra ord lite Bullerbykänsla. Närhet till hav och insjö med bad, marina, natur, golf, handel, kommunikation till Stockholm 30 min med Roslagsbanan. Alla bostäder kommer att upplåtas med bostadsrätt med fri uthyrning.

ENTRÉ / HALL

Golv: Klinker Väggar: Målat Tak: Vit skivbeklädnad Innerdörrar: Släta, vita

KÖK

Köksinredning: Köksskåp från HTH kök (grå släta luckor) Stänkskydd i glas med ett antal färger eller Kakel på vägg ljust med ljus eller mörk fog. Vitvaror från Siemens. Kyl,Frys, Diskmaskin, Micro

WC / DUSCH

Golv: Klinker Grått med ljusfog 15x15 Väggar: Kakel Vita stora liggande 20x30 Tak: Vitmålat Övrigt: Badrumsinredning från HTH , Överskåp med speglar. Handfat med underskåp

KLÄDVÅRD

Golv: Klinker Vägg: Väv målad med våtrumsfärg Tak: Vit skivbeklädnad Övrigt: Tvättmaskin och torktumlare Siemens

KLÄDKAMMARE

Övrigt: Hyllor och klädstång,

TRAPPA

Innertrappa av trä

GARDEROBER / STÄDSKÅP

Från HTH

SOVRUM, VARDAGSRUM,

KÖK OCH KLÄDKAMMARE# Golv: Ekparkett Sockel: Vit Foder: Vit Väggar: Målat Tak: Vit skivbeklädnad Innerdörrar: Släta, vita

Bostadsrättsförening

Fredsborg

Allmänt om byggnaden

Parhusen kommer att byggas på plats av byggnads entreprenör. ##YTTERTAK Sadeltak med taktegel ##GRUND Parhusen: Grundsula med teknikutrymme Attefallshusen: Platta på mark med underliggande Isolering ##YTTERVÄGG Träregelstomme med isolering och stående träpanel ##BJÄLKLAG Bjälklag i trä ##PLÅTARBETEN Stuprör, hängrännor, fotplåt och Vindskiveplåt ##DÖRRAR Trädörrar, kulör enligt färgsättning ##ENTRÉTAK Skärmtak över entré, ##INNERVÄGG Gipsskivor i alla innerväggar ##FÖNSTER OCH FÖNSTERDÖRRAR Öppningsbara eller fasta träfönster med aluminiumbeklädd utsida. Fönsterdörrar är inåtgående och låsbara från insidan . ##VÄRME / VENTILATION Uppvärmning sker med egen värmepump Vattenburen med radiatorsystem. Ventilation med FTX system ##MEDIA Tv, tele- och data via fibernät ##FÖRRÅD I källaren Med reservation för ändringar. ##PARKERING Gemensam parkering för samtliga hus

Övriga utrymmen

Ingen gemensam tvättstuga. Samtliga bostäder utrustas med tvättmaskin. Till alla bostäder ingår ett förråd. Gemensam parkering med 12 st P-platser

Andelstal

14,5057

Andelstal insats

14,5057

Andelstal avgift

14,5057

Fastighetsbeteckning

Fredsborg

Byggnadsår

2017

Övriga utrymmen

Ingen gemensam tvättstuga. Samtliga bostäder utrustas med tvättmaskin. Till alla bostäder ingår ett förråd. Gemensam parkering med 12 st P-platser

TV & Internet

Alla husen kommer till att börja med vara anslutna till trådlöst datanät

Byggnadsarea

120 m2

Uteplats

Kommentar till tomtytan

Ritning(ar)

Parkeringsmöjligheter

Gemensam

Ytterligare byggnader

Uppvärmningskostnad

10 800 kr

Månadsavgift

5 315 kr

Följande ingår i avgiften

Avgiften är preliminär.

Övrigt om kostnader

Uppvärmningskostnad är schablonberäknad

Energideklaration

Byggnadstyp

2 plans parhus

Uppvärmning

Bergvärmepump, 2016, Vattenburen värme / Bergvärme, Uppvärmning kommer att ske med egna värmeläggning som förser husen med värme Värmepump luft-vatten . Ventilation via FTX system.

Ventilation

FTX- Mekanisk ventilation med värmeåtervinning.

Elsäkerhet

Jordat

Fönster

Isolerglas enligt byggnorm

INFORMATION:

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Informationen har lämnats av föreningens kontaktperson. Köpare/spekulanter har uppmanats att kontrollera dess uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar, eventuella avgiftshöjningar/sänkningar och där tillhörande ekonomi. Den ansvarige fastighetsmäklaren kontrollerar endast uppgifterna om det finns skäl till detta.

UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden / fastigheten köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka den ordentligt.

OMBYGGNATION:

Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en lägenhet är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för fastighetens konstruktion.

ACCEPTERAT PRIS / HÖGSTBJUDANDE

Ett accepterar pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som ett slutpris. Högstbjudande innebär att säljaren önskar ett budgivningsförfarande innan denne kan ta ställning till om man skall acceptera slutpriset. Säljaren har dock alltid fria prövningsrätt.

BUDGIVNING:

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren presenterar ditt namn och telefonnummer i budhistoriken. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren önskar sälja sin bostad.

BOENDEKOSTNADSKALKYL

Behöver du hjälp att räkna ut din boendekostnader för det aktuellt objekt så hjälper ansvarig fastighetsmäklare gärna till.

BOLÅN

Vilken bostad du än vill köpa, kan vi hjälpa dig med ett riktigt förmånligt bostadslån. Vi samarbetar med flertalet kreditinstitut och kan erbjuda dig marknadens lägsta räntor.

Ansvarig mäklare

Olof Sundbom

070-743 99 23


Ladda ned VCard

Olof Sundbom

070-743 99 23

Låt oss värdera er bostad

Fakta

Avgift 5 315 kr
Rum 6
Yta 117 m2
Adress Järnvägsbacken 16
184 92 Åkersberga

Visning

Inga planerade visningar.

Budgivning

Budgivningen har inte startat

Dokument & Länkar

Alla bilder

Karta

Området

Området

I omtyckta Österåker, strax väster om Åkersberga och en halvtimme från centrala Stockholm, bygger vi en modern villaidyll med naturen inpå knuten. Välkommen till Brf. Fredsborg. Ett sammanhållet bostadsområde i harmoni med de grönskande omgivningarna. Så ser visionen ut när arkitekten Sofia Björklund och Stoppnålen AB uppför sammanlagt 3 parvillor och 3 st Attefallshus, som vi uppför under 2017 . Fredsborg växer fram längs vindlande vägar som kantas av lummiga skogspartier. Här bevarar vi så mycket som möjligt av den uppvuxna skogen och anpassar bebyggelsen efter det kuperade landskapet. Alla av tomterna gränsar direkt till skogsbrynet. Uteplatserna får maximerade solchanser och varje trädgård sin privata vrå. Samtidigt märks det att du bor i ett tryggt och trivsamt grannskap. Upptäck hur smidig tillvaron blir när barnen kan cykla mellan hem, skola och kompisar. Allt inom räckhåll. Pappa och mamma kan gå till golfbanan. I Fredsborg är kommunikationerna utmärkta. Buss på 300 meter. Roslagsbanan stannar en kilometer från ditt hem och tar dig till Stockholm city på omkring 30 minuter. Du som bilpendlar i riktning mot huvudstan kommer att uppskatta läget på rätt sida om Åkersberga – ett läge som spar dig åtskilliga, dyrbara minuter varje dag. Ett par kilometer åt andra hållet väntar havet, och i ditt närområde finns allt du behöver. Liten badsjö och golfbana finns på cykel och gångavstånd.

Planritningar (klicka för större bilder)

Alla bilder

HUS 1 & 2

Hus 1 på plats och klart. Hus 2 på väg att färdigställas

352091_026
352091_005
352091_009
352091_007
352091_010
352091_023
Perspektiv från norr
Orienteringskarta
Exempel på Köks alternativ
Willanordic_modernahus_arkitektritade_hus
Exploatering

Översikt på den totala exploateringen av området

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!