Nyproducerade Parhus med högt utmärkt läge

Här finns chansen till ett naturnära och bekvämt boende med högt läge och utsikt över fälten vid Fredsborg strax utanför Åkersberga. Beläget på sydvästsluttande kulle bland ek, björk och tall samt utsikt över åker och äng. Läget på en stor ljus kulle med det ursprungliga Fredsborgshuset i blickfånget är denna plats unik och alltid privat. Generöst med tomtmark runt husen gör också att du får en känsla av att bo på landet men ändå nära Åkersberga Centrum. Här kommer att uppföras tre arkitektritade parhus samt tre Attefallshus för att passa alla generationer. Husen kommer att byggas i samma stil som ursprungshuset med röda träfasader och tegeltak med andra ord lite Bullerbykänsla. Närhet till hav och insjö med bad, marina, natur, golf, handel, kommunikation till Stockholm 30 min med Roslagsbanan. Alla bostäder kommer att upplåtas med bostadsrätt.

ENTRÉ / HALL

Golv: Klinker Väggar: Målat Tak: Vit skivbeklädnad Innerdörrar: Släta, vita

KÖK

Köksinredning: Köksskåp från HTH kök (vita/grå släta luckor) Stänkskydd i glas med ett antal färger eller Kakel på vägg ljust med ljus eller mörk fog. Vitvaror från Siemens. Kyl,Frys, Diskmaskin, Micro.

WC / DUSCH

Golv: Klinker Grått med ljusfog 15x15 Väggar: Kakel Vita stora liggande 20x30 Tak: Vitmålat Övrigt: Badrumsinredning från HTH eller Vedum, Överskåp med speglar. Handfat med underskåp

KLÄDVÅRD

Golv: Klinker Vägg: Väv målad med våtrumsfärg Tak: Vit skivbeklädnad Övrigt: Tvättmaskin och torktumlare Electrolux

TRAPPA

Innertrappa av trä med steg i oljad ek

GARDEROBER / STÄDSKÅP

Från HTH Med reservation för ändringar.

SOVRUM, VARDAGSRUM,

KÖK OCH KLÄDKAMMARE# Golv: Ekparkett Sockel: Vit Foder: Vit Väggar: Målat Tak: Vit skivbeklädnad Innerdörrar: Släta, vita

Planerad inflyttning hus nr 1 2017-04-01. Hus 2 2017-06-01 och hus 3 senast 2017-09-01. Ett hus är kvar till försäljning. Först till kvarn gäller.

Fastighetsbeteckning

Österåker Täljö 2:91

Byggnadsår

2017

TV & Internet

Till att börja med kommer alla bostäder anslutas till trådlöst fibernät.

Uteplats

Uteplats

Varje parhus kommer att utrustas med terrass i trä i storlek 3,250 x 6,650

Tomtyta

1647 m2

Kommentar till tomtytan

Lantmäteriet

Total area

1647 m2

Parkeringsmöjligheter

Gemensam parkering för 12 bilar

Ytterligare byggnader

Uppvärmningskostnad

10 800 kr

Taxeringsvärde noggrannhet

Ej fastställt

Energideklaration

Byggnadstyp

Tvåplans hus

Uppvärmning

Värmepump, Ny, Nibe

Ventilation

Mekanisk till- och frånluft

Vatten

Kommunalt vatten

Avlopp

Kommunalt avlopp

Huvudsäkring

16 A

Elsäkerhet

Jordat

Mark

Sten

Tak

Tegel

Utvändiga plåtarbeten

Plåt

Stomme

Trä

Grund

Grundsula

Fasadtyp

Stående träpanel

Fönster

3-glasfönster isoler

Bjälklag

Trä

UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden / fastigheten köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka den ordentligt.

ACCEPTERAT PRIS / HÖGSTBJUDANDE

Ett accepterar pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som ett slutpris. Högstbjudande innebär att säljaren önskar ett budgivningsförfarande innan denne kan ta ställning till om man skall acceptera slutpriset. Säljaren har dock alltid fria prövningsrätt.

BUDGIVNING:

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren presenterar ditt namn och telefonnummer i budhistoriken. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren önskar sälja sin bostad.

BOENDEKOSTNADSKALKYL

Behöver du hjälp att räkna ut din boendekostnader för det aktuellt objekt så hjälper ansvarig fastighetsmäklare gärna till.

BOLÅN

Vilken bostad du än vill köpa, kan vi hjälpa dig med ett riktigt förmånligt bostadslån. Vi samarbetar med flertalet kreditinstitut och kan erbjuda dig marknadens lägsta räntor.

Ansvarig mäklare

Christoffer Westman

070-622 44 09


Ladda ned VCard

Christoffer Westman

070-622 44 09

Låt oss värdera er bostad

Fakta

Pris 4 150 000 kr
Rum 6
Yta 117 m2
Adress Järnvägsbacken 10
18444 Åkersberga

Visning

  • Söndag 30 apr 14:00 - 15:00

Budgivning

Budgivningen har inte startat

Dokument & Länkar

Alla bilder

Karta

Området

Området

I omtyckta Österåker, strax väster om Åkersberga och en halvtimme från centrala Stockholm, bygger vi en modern villaidyll med naturen inpå knuten. Välkommen till Brf. Fredsborg. Ett sammanhållet bostadsområde i harmoni med de grönskande omgivningarna. Så ser visionen ut när Stoppnålen AB uppför sammanlagt 3 parvillor och 3 st Attefallshus, som vi uppför under 2016 . Fredsborg växer fram längs vindlande vägar som kantas av lummiga skogspartier. Här bevarar vi så mycket som möjligt av den uppvuxna skogen och anpassar bebyggelsen efter det kuperade landskapet. Alla av tomterna gränsar direkt till skogsbrynet. Uteplatserna får maximerade solchanser och varje trädgård sin privata vrå. Samtidigt märks det att du bor i ett tryggt och trivsamt grannskap. Upptäck hur smidig tillvaron blir när barnen kan cykla mellan hem, skola och kompisar. Allt inom räckhåll I Fredsborg är kommunikationerna utmärkta. Roslagsbanan stannar en kilometer från ditt hem och tar dig till Stockholm city på omkring 30 minuter. Du som bilpendlar i riktning mot huvudstan kommer att uppskatta läget på rätt sida om Åkersberga – ett läge som spar dig åtskilliga, dyrbara minuter varje dag. Ett par kilometer åt andra hållet väntar havet, och i ditt närområde finns allt du behöver. Liten badsjö och golfbana finns på cykel och gångavstånd.

Planritningar (klicka för större bilder)

Alla bilder

Perspektiv från norr
352091_027
A-40
Köksförslag

Förslag på köksinredning

Badrumsförslag

Förslag på badrumsinredning

352091_005
352091_007
352091_010
352091_023

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!