Såld 2:a Kungsholmen - Näst högst upp - Underbar utsikt - Ljus- Rymd - Garage

Såld 2:a Kungsholmen - Balkong - Näst högst upp - Underbar utsikt - Ljus- Rymd - Toppskick - Garage - Himmelskontakt Kom och njut av denna lägenhet i absolut toppskick såsom kaklat badrum med klinkergolv och tvättpelare. Kök med moderna rotfria maskiner mm. Underbar utsikt i hus från från 2007. Föreningen har mycket bra ekonomi vilket gjort att man har haft avgiftssänkningar. Lägenhetens ljus och utsikt bör upplevas på plats. Välkomna!

HALL

Mycket trevlig hall med avhängningsmöjligheter Anslutning till badrummet

BADRUM

Mycket trevligt badrum med tvättpelare mm

VARDAGSRUM

Luftigt och ljust vardagsrum med mycket fönster för härligt ljusinsläpp Anslutning till inglasad balkong med härlig utsikt

KÖK

Bra kök med moderna maskiner Öppen planlösning med vardagsrummet

SOVRUM

Rogivande sovrum med himmelskontakt

Bostadsrättsförening

Brf Lindhagensterassen 1

Allmänt om byggnaden

Brf Lindhagensterassen 1. Allmänt Brf Lindhagensterassen är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2006. Består i dagsläget av totalt 161 lägenheter som samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Juridisk person godkänns ej men delat ägande är tillåtet. Ekonomisk förvaltning sköts av Österåkers Bostadsrättsförvaltning. Inga planerade avgiftsändringar i dagsläget. Läs gärna mer på föreningens hemsida: http://www.brflindhagensterrassen.se/ Kommande renoveringar Inga större renoveringar är planerade, huset är fortfarande relativt nytt. Fastigheten färdigställdes Q1 2007. Kommande avgiftshöjningar En sänkning med 5% gjordes Q1 2015 pga lägre räntekostnader på föreningens lån. Övriga utrymmen i föreningen Tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsrum. I tvättstugan finns tvättmaskiner (en grovtvättmaskin), torktumlare, torkskåp och elmangel. TV- och Internetanslutning, förråd tillhörande lägenheten finns på plan 3 . Man kan se på TV genom ComHems, Ownits och Telias uttag. Bostadsrättsförenigen betalar för ett avtal som innebär att du har ett basutbud av TV-kanaler i ComHems uttag. För att kunna se TV via Ownits uttag så måste du skriva ett särskilt avtal med den TV-leverantör som Ownit har för sitt nät. Se Ownits hemsida. Samma gäller för Telias uttag. Telefon kan man få via Telias uttag, via Ownits uttag och via ComHems uttag. Via Ownits och Comhems uttag får du s.k. IP-telefoni. Man måste själv teckna avtal med det företag man föredrar. Bredband kan du också få via Telias uttag, via Ownits uttag och via ComHems uttag. Från 1 januari 2008 har föreningen tecknat ett särskilt avtal med Ownit som innebär att varje lägenhet kommer att få tillgång till bredband på 100Mbit/s. I och med detta kommer en avgift på 75 kr/månad att tillföras varje lägenhet. Bilplats/Övriga byggnader Finns garage i direkt anslutning till huset. Särskild kö. Bilplats kostar 1890 kr per månad, motorcyklar 350 kr per månad. För frågor om platser, kö m.m. maila [email protected] För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Stockholms Stad, tfn 08-508 263 00, fax 08-508 260 40. Du kan även gå in på deras hemsida och fylla i din ansökan där: www.stockholm.se. Tillståndet är gratis, en periodbetalning på 30 dagar kostar 900 kr, alternativt löses biljett för 60 kr/dygn. EKONOMI

Lägenhetsnummer

1162

Lägenhetsnummer

1162

Andelstal

0,0061280

Andelstal insats

0,3285

Andelstal avgift

0,3285

Fastighetsbeteckning

Brf Lindhagensterassen 1

Byggnadsår

2007

Våning

16 (av 18)

Uteplats

Ytterligare byggnader

Hushållsel

1 800 kr

Försäkringskostnad

1 800 kr

Månadsavgift

3 451 kr

Energideklaration

INFORMATION:

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Informationen har lämnats av föreningens kontaktperson. Köpare/spekulanter har uppmanats att kontrollera dess uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar, eventuella avgiftshöjningar/sänkningar och där tillhörande ekonomi. Den ansvarige fastighetsmäklaren kontrollerar endast uppgifterna om det finns skäl till detta.

UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden / fastigheten köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka den ordentligt.

OMBYGGNATION:

Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en lägenhet är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för fastighetens konstruktion.

ACCEPTERAT PRIS / HÖGSTBJUDANDE

Ett accepterar pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som ett slutpris. Högstbjudande innebär att säljaren önskar ett budgivningsförfarande innan denne kan ta ställning till om man skall acceptera slutpriset. Säljaren har dock alltid fria prövningsrätt.

BUDGIVNING:

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren presenterar ditt namn och telefonnummer i budhistoriken. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren önskar sälja sin bostad.

BOENDEKOSTNADSKALKYL

Behöver du hjälp att räkna ut din boendekostnader för det aktuellt objekt så hjälper ansvarig fastighetsmäklare gärna till.

BOLÅN

Vilken bostad du än vill köpa, kan vi hjälpa dig med ett riktigt förmånligt bostadslån. Vi samarbetar med flertalet kreditinstitut och kan erbjuda dig marknadens lägsta räntor.

Ansvarig mäklare

Carl-Fredrik Lindgren

070-791 35 35


Ladda ned VCard

Carl-Fredrik Lindgren

070-791 35 35

Låt oss värdera er bostad

Fakta

Pris 4 900 000 kr
Avgift 3 451 kr
Rum 2
Yta 59.5 m2
Adress Ulriksborgsgatan 7, 16tr
11218 Stockholm

Visning

Inga planerade visningar.

Budgivning

Kontakta ansvarig mäklare för mer information

Dokument & Länkar

Alla bilder

Karta

Planritningar (klicka för större bilder)

Alla bilder

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!