Såld ! 4:a Frontline seaview - Finnboda Pirar - Sjöläge - Toppskick - Gavelläge

Såld ! 4:a Frontline seaview - Finnboda Pirar - Sjöläge - Toppskick - Gavelläge

Kom och njut av denna fantastiska nybyggda 4:a med 3 riktiga sovrum.
Lägenheten är extremt välplanerad om 102kvm med längsgående Terrass om 60 kvm. Här bor ni ut i vattnet längst ut i piren, med havsutsikt mot hela Stockholms inlopp, Djurgården, Stadsgården, Söders höjder och Gamla stan.

Bostadsrättsförening

HSB Brf Finnboda pirar i Nacka

Om bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD Kommentar: Varmvattenförbrukningen ingår ej i månadsavgiften. Den mäts individuellt och förbrukningen debiteras per lägenhet. Vid normal förbrukning är kostnad ca 80 kr/ månad. ALLMÄNT Söder om Finnboda vid lugna och skyddade Svindersviken kommer en ny småbåtshamn att skapas. Här kommer gäster att kunna lägga till och som boende har du möjlighet till egen båtplats nära hemmet. Framöver kommer det att finnas många marina aktiviteter runt om i området så som kajakuthyrning, seglarskola och bad. Det kommer dock att dröja några år innan småbåtshamnen öppnar. I väntan på det har det skapats nya båtplatser vid Kvarnholmens nordvästra udde, Hästholmens Båtsällskap. Möjlighet till båtplats finns även vid Svindersviks Båtklubb och Gäddvikens Segelsällskap.

LÄGENHETSNUMMER 88

ENERGI Energideklaration ej utförd BYGGNAD Byggnadstyp: Flerfamiljshus Byggnadsår: 2016 Fönster: 3-glas Uppvärmning: Fjärrvärme, vattenburen via radiatorer Hiss finns. FASTIGHETSBET Sicklaön 37:66

FÖRENINGEN HSB Brf Finnboda Pirar HSB Brf Finnboda Pirar består av 92 lägenheter och ligger i Finnboda Hamn, mitt emot Djurgården. Två nybyggda huskroppar om fyra våningar, uppförda på två stycken pirar i vattnet, Bryggan och Piren. I fastigheten ingår även vissa vattenområden. Bryggan och Piren ansluter båda mot kaj via ramper. Huskropparna avdelas på mitten av en portik från markplan till vindsplan. Lägenheternas storlekar varierar från tvåor till fyror. Lägenheterna blir genomgående med markuteplatser eller balkonger i två väderstreck. Balkonger mot norr är försedda med öppningsbar inglasning.

I föreningen kommer det att finnas styrelselokal med uteplats, pentry och wc med dusch. Grovtvättstuga, lägenhetsförråd samt utrymme för barnvagnar och cyklar.

TV och bredband: Gruppabonnemang via ComHem som levererar grundutbud för tv/ telefoni/ bredband. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter i bostadsrättsföreningen. Kostnaden debiteras med 153 kr per månad och lägenhet. Samtalskostnaden för telefoni ingår inte i månadsavgiften utan betalas av bostadsrättshavaren mot separat faktura från leverantören. OMGIVNING Finnboda och närliggande Kvarnholmen, präglas av ett rikt kulturliv, bra närservice och goda kommunikationer.

Från Finnbodas höjder har du utsikt över Stockholms inlopp, Djurgården, Fjäderholmarna, Lidingö och ända ut till Vaxholm. Finnboda omges av Saltsjön på norra sidan och Svindersviken på södra sidan. Den norra sidan vänder sig mot livliga och öppna Saltsjön och farlederna in mot Slussen. Det är här som SL:s pendelbåt och andra båtar lägger till. Det är också här du kan se de gigantiska kryssningsfartygen passera på sin väg till och från Stockholm. Den södra sidan med utsikt över Svindersviken är betydligt lugnare och bildar en sluten oas med skånsk klimatzon. Här har du utsikt mot Ryssberget, ett naturreservat med tallar som är upp till 500 år gamla.

NÄROMRÅDE Nybyggd ICA Butik i direkt närhet till hamnen. Två olika köpcentrum på nära håll, Sickla Köpkvarter samt Nacka Forum som nås via den nybyggda bron över Svindersvik. Det finns även ett antal förskolor och grundskolor i närområdet. Nacka Gymnasium nås också enkelt via Kvarnholmsbron.

Ett flertal trevliga restauranger finns redan representerade inom strandpromenadens sträckning... Allt från J i Nacka Strand, Mat & Vy på Kvarnholmen, Docklands i Finnboda och Elit Hotel Marina Tower med Sturebadet spa, vid Saltsjöqvarn.

KOMMUNIKATION Pendelbåt: SLs nya kollektivtrafik i Stockholms inre farvatten "SjöVägen", ger dig möjlighet att pendla över Saltsjö-Mälarsnittet, mellan Nacka, Djurgården och Stockholms City samt Lidingö. Från Finnboda Hamn tar det ca 15 minuter till Nybroplan, båten lägger även till på Djurgården. Bussar: 53, 402 och 469: 469 Nacka sjukhus-Finnberget. 402 Slussen-Kvarnholmen-Nacka Forum 53 Finnberget - Fridhemsplan Saltsjöbanan: Hållplats vid Danvikstull. Cykel: Ca 10 minuter in till stan.

PARKERING I de närliggande garagen under HSB Brf Finnboda Hamnplan och HSB Brf Finnboda Udde kommer föreningen tilldelas 41 stycken garageplatser. Föreningen kommer också via del i gemensamhetsanläggning att tilldelas markparkeringar i området. Preliminära parkeringsavgifter: Garage, ca 1100-1300 kr/ månad. Markparkering, ca 750 kr/ månad. Handikapparkering finns i garagen, på Piren samt på kaj vid Bryggan.

ÖVRIGT Härlig strandpromenad längs hela kustlinjen från Nacka Strand till Danvikstull, därefter fortsätter gångvägar och cykelvägar ända in Söder och city.

Denna unika lägenhet ligger på plan 1 av 4 (lägenhet under ej längst ner ). Lägenheten är 102 kvm med stor balkong om 60 kvm. Den är idag en 4:a med tre sovrum längst ut på piren i Finnboda. Här har man direktkontakt ut mot Saltsjön och utsikt in mot Stadsgården och Söders höjd samt utsikt mot Djurgården och Stockholms inlopp.

Här finner man allt man kan önska av ett modernt hem. När du kliver in över tröskeln möts du av en stor luftig hall. I direkt anslutning till hallen finns gästtoaletten med dusch. Från hallen finns ingång till lägenhetens tre sovrum varav det största är på 15 kvm. Sovrummet har fönster i vinkel med slående utsikt mot Saltsjön samt utgång till balkongen. Vardagsrummet tillsammans med köket utgör bostadens hjärta och är den naturliga samlingspunkten. Från vardagsrummet har du den i särklass bästa utsikten man kan få mot Saltsjön, Djurgården och Stockholms inlopp. Från vardagsrummet finns även utgång till balkongen som är inglasad mot vattnet. Kök i stilfull design med ljusa snickerier och har full maskinell utrustning från Electrolux. I hallen finns även badrummet med vitkaklade väggar. Torktumlare och tvättmaskin från Electrolux och väggfasta förvaringsskåp samt golvvärme.

Lägenhetsnummer

88

Lägenhetsnummer

1102

Andelstal

1,48312%

Andelstal avgift

1,48312

Fastighetsbeteckning

HSB Brf Finnboda pirar i Nacka

Byggnadsår

2016

Våning

1 (av 3)

Boarea

102 m2

Försäkringskostnad

3 000 kr

Månadsavgift

5 474 kr

Bostadsrättstillägg

600 kr

Energideklaration

INFORMATION:

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Informationen har lämnats av föreningens kontaktperson. Köpare/spekulanter har uppmanats att kontrollera dess uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar, eventuella avgiftshöjningar/sänkningar och där tillhörande ekonomi. Den ansvarige fastighetsmäklaren kontrollerar endast uppgifterna om det finns skäl till detta.

UNDERSÖKNINGSPLIKT:

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden / fastigheten köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka den ordentligt.

OMBYGGNATION:

Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en lägenhet är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för fastighetens konstruktion.

ACCEPTERAT PRIS / HÖGSTBJUDANDE

Ett accepterar pris innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som ett slutpris. Högstbjudande innebär att säljaren önskar ett budgivningsförfarande innan denne kan ta ställning till om man skall acceptera slutpriset. Säljaren har dock alltid fria prövningsrätt.

BUDGIVNING:

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren presenterar ditt namn och telefonnummer i budhistoriken. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren önskar sälja sin bostad.

BOENDEKOSTNADSKALKYL

Behöver du hjälp att räkna ut din boendekostnader för det aktuellt objekt så hjälper ansvarig fastighetsmäklare gärna till.

BOLÅN

Vilken bostad du än vill köpa, kan vi hjälpa dig med ett riktigt förmånligt bostadslån. Vi samarbetar med flertalet kreditinstitut och kan erbjuda dig marknadens lägsta räntor.

Ansvarig mäklare

Carl-Fredrik Lindgren

070-791 35 35


Ladda ned VCard

Carl-Fredrik Lindgren

070-791 35 35

Låt oss värdera er bostad

Fakta

Pris 10 900 000 kr
Avgift 5 474 kr
Rum 4
Yta 102 m2
Adress Finnboda Kajväg 12F
13172 Nacka

Visning

Inga planerade visningar.

Budgivning

Kontakta ansvarig mäklare för mer information

Dokument & Länkar

Alla bilder

Karta

Området

Området

Planritningar (klicka för större bilder)

Alla bilder

337641-9252_1
337641-9254_1

m maklarsamfundet bla

gripsholms makleri logo

Vi värderar er bostad kostnadsfritt
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

gripsholms makleri logo

Som VIP får ni en rad fördelar
Personlig mäklare, förhandsinformation och vår hjälp att hitta rätt objekt.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi lägger till er i vårt register inom kort!